Eén zwaluw maakt nog geen zomer

(=één goed teken is niet voldoende)

Je eigen website/webwinkel

aandacht voor ieder onderdeel

zoekmachine optimalisatie, facebook integratie

je webwinkel als bestelcatalogus op je facebook pagina

automatisch factureringssysteem

zelf onderhouden en optimaliseren

Pixels
Voor bedrijven, kleine zelfstandigen en particulieren die bij het online presenteren van hun diensten, gedachten of producten gebruik willen maken van een functionele, up-to-date en goed zelf te onderhouden website. Gekoppeld met Social Media (dus niet alleen een linkje), goed vindbaar, veilig en … van U. U bent de eigenaar en beschikt over alle gegevens om de website volledig zelf te beheren.

Werkwijze
Zelf uw website/ webshop invullen en onderhouden. Pixels bouwt de website in wordpress met de meest populaire plugins, zoals woocommerce, facebook, google maps en yoast seo optimalisatie. Uitleg voor ieder onderdeel in pdf formaat en begeleiding bij alle verdere werkzaamheden die nodig zijn om uw website een succes te laten worden. U kunt dit ook in overleg door Pixels laten doen.

Mogelijkheden?
Interesse in een samenwerking met Pixels? Een gesprek onder het genot van een kop koffie of thee? Prima en gezellig! Handiger is het vaak om al het 1 en ander op papier te hebben en dit via mail of whatsapp te bespreken, zodat alles meteen vastligt. Maar u kunt altijd bellen natuurlijk en als u de reiskosten betaald kom ik graag even langs voor een gesprek en een goede kop koffie.

E-mail
Tel.
Adres

Volbedastraat 1 7009HW Doetinchem

KvK

09106535

BTW nr

NL163237773B01

Rekening

NL92RABO0384328792