Pixels presentatie en promotie

Je digitale visitekaartje, de online agenda, je webwinkel, promotie site of klanten info baken, ieder webdesign heeft zo zijn eigen toepassingen en functionaliteit. Er bestaan steeds meer mogelijkheden om je website te bouwen en promoten. PIXELS.nl presentatie en promotie kan dit snel en voordelig realiseren.  Vaak is het verstandig te kijken wat voor soort website je wil hebben, welke doelgroep moet worden bereikt en hoe je product of dienst het best kan worden gepresenteerd.

Responsive design is de basis, een website die zich automatisch aanpast naar de afmeting van uw scherm. Een PIXELS website is responsive, geoptimaliseerd voor zoekmachines, gecontroleerd op spelling en grammatica en wordt gemaakt met wordpress. Zo komt uw website en uw content altijd op de juiste kwaliteit,  zo groot mogelijk op het scherm, met het juiste aantal PIXELS op het scherm.

Natuurlijk wordt er nog meer gedaan, zoekmachine optimalisatie, spelling en grammatica controle, begeleiden bij aanvraag van een hostingpakket met domeinnaam voor je nieuwe website, maar ook bijvoorbeeld uw foto’s het best tot hun recht laten komen of uw logo optimaliseren. Dit kan PIXELS.nl allemaal voor je in orde maken. Kijk bij wat pixels doet voor een uitgebreid overzicht.

Van gedachte naar website. Stappenplan; wat moet er gebeuren:

Domeinregistratie en hosting: als u hier klikt gaat u naar de website van keurigonline.nl, 1 van de vele hostingbedrijven van Nederland. In de afgelopen jaren heb ik voor een aantal klanten bij hun de hosting geregeld en dat werkt prima. Als u via deze link een bestelling plaatst ontvangt PIXELS een klein percentage van de opbrengst van uw eerste factuur. Dank daarvoor. Na het plaatsen van uw bestelling stuurt u de gegevens van uw hosting, die u ontvangt van keurigonline.nl, door naar PIXELS. De domeinnaam en hosting staan volledig op uw naam en de factuur van de hosting gaat rechtstreeks naar u.

Gegevens verzamelen: vervolgens is het de bedoeling dat alle teksten en foto’s, plaatjes en dergelijke worden aangeleverd (liefst digitaal), en misschien alle gedachten hoe je de website uiteindelijk op het internet zou willen zien en welke mogelijkheden je wil gebruiken op de website, zoals wisselende slideshow, formulieren, blog, ander lettertype, catalogus, bestelling plaatsen, facebook of twitter integratie en ga zo maar door. Natuurlijk kan ik ook even langs komen om documenten op te halen (liefst digitaal) en een en ander te bespreken.

 

Website opbouw: Na het ontvangen van de inloggegevens gaat PIXELS voor u aan de slag. WordPress website wordt geinstalleerd, de benodigde plugins worden geplaatst en er wordt een template gekozen, de layout van uw website. De basis van de website wordt nu opgebouwd en u ontvangt een link om de vorderingen te kunnen volgen. Als de website uiteindelijk naar wens is wordt er nog gewerkt aan de basis optimalisatie voor de zoekmachines (SEO) en aanmelding bij de zoekmachines. Verdere zoekmachine optimalisatie kun je zelf aan werken of laten doen door PIXELS. Zo ook verder onderhoud van de website, je kunt dit zelf regelen of PIXELS kan dit regelen.

Mail naar aanvraag@pixels.nl om de diverse mogelijkheden te bespreken. Alle diensten die PIXELS verleent worden voor € 36,- excl. btw per uur gefactureerd. En in een paar uur kun je bijvoorbeeld al een hele website samenstellen. Als de gegevens al goed zijn geordend en gedachten en wensen duidelijk zijn zal de website sneller gerealiseerd kunnen worden wat natuurlijk in kosten bespaard.

Laatst bijgewerkte websites: website manegezandewierde.nl    website camping brockhausen.nl     website biancadilollo.nl   website sarsvastgoed.nl

nederlandse gids in Athene

Al enige tijd wordt er gewerkt met sublimatie. Leuke relatiegeschenken, cadeaus, bedrijfspresentatie d.m.v. bedrukte kleding, stropdas met logo, badges, tassen met opdruk, puzzel, mok, beker, longdrinkglas, alles met uw eigen opdruk. Kijk naar de diverse mogelijkheden. www.pixels.nl/store

pixels sublimatie